onsdag 3. mars 2010

Domestic goddess


Idag skal jeg la meg inspirere av Nigella Lawsons bok "How to be a domestic goddess", og skal lage en skikkelig middag med dessert til Peter kommer hjem fra jobb. Så straks skal jeg brette opp armene og sette på Ella Fitzgerald og sette igang.
Apropo NIgella Lawson, så ønsker jeg meg kjøkkenredskapene hun har designet. De er nydelige! Jeg skriver det opp på listen over ting jeg ønsker meg til 30 års dagen min. Det er så kult at hun har designet et kasserollesett som ser ut som henens flotte kvinnelige kurver når de stables. SÅ stilig!7 kommentarer:

Peter sa...

Middagen var kjempegod!
Du er virkelig min helt egen Domestic Goddess! <3 <3 <3

Løvinnen sa...

Kjæresten min Tom Roger er "hemmelig" forelsket i Nigella...:p Hun og Madonna... Så jeg har et sånn hat/elsk forhold til henne..;) *hihi* Men inspireres også veldig , så det er litt tricky d der:p

-koselig kommentar fra kjæresten din ovenfor her da;) <3

hildegunn sa...

Va jättegulliga ni er! <3 Nigella, ja...en av mine favoritter også. Hun ser helt nydelig ut, lager de lekreste retter og de mest fantastiske kokebøker og så heller hun pa kanten av matporno...ihvertfall ifølge O, som mener hun kan gjøre de utroligste saker med deig. Kjøkkenutstyret er kjempefint. Jeg har et litermål, som desverre har vært i gulvet etpar ganger, og etpar greier til, og kunne godt tenkt meg..f eks det bollesettet med boller som er litt eggeforma. Jaja. Hu og hei. Kjeks er godt, og det blir det snart masse av fra mitt nye kjøkken!

Prinsesse Rosa sa...

Det er vel egentlig et godt tegn at gutter liker Nigella, hun er jo skikkelig DAME. Med former og alt!

hildegunn sa...

Ja, det er absolutt et gulle godt tegn.<3

KAT sa...

Alle menn blir vel forelsket i kvinner som lager god mat....? God helg til dere!:))

Prinsesse Rosa sa...

Godt sagt! God helg til dere og:-)