mandag 1. mars 2010

Timmy Tid!


Er det flere småbarnsmødre som går hele dagen og nynner på introsanger fra Fantorangen? Hos meg går det i "Timmy, hei Timmy...bææææ, et lite lam med et tv program" og "mandag,mamama-mandag, mandag er en fin-fin dag!" (også bytter man i forhold til hvilken dag det er)
Vi ser Fantorangen klokka halv sju på morgenen, hver bidige dag, og klokka halv seks på kvelden. Og jeg synes det er så koselig! Vi står opp før hele verden har våknet føles det ut som, det er ingen biler ute, ingen mennesker å se, og ennå helt mørkt. I helgene kan det hende at vi ser noen som går hjem fra nachspiel.
Jeg er stålende fornøyd med at NRK droppet Drømmehagen og erstattet det med Fantorangen. Nå går jeg ikke på veggen på morgenen, men koser meg sammen med Kasper mens vi titter på de små, fine filmene.

6 kommentarer:

en-to-tre-på det fjerde skal det skje sa...

Jeg er så enig! Både i utbytting av drømmehagen og sanger på hjernen. Begge de to som du nevner har surra og gått oppi hodet mitt de siste ukene. hehe, blir litt sprø men det er bedre enn drømmehagen iallfall!:) Fin kveld til deg:)

stin sa...

Timmy er storfavoritt her i huset også!! Ikke bare for Brage, like moro for de voksne! :)
Savner heller ikke Drømmehagen, men hvor er det blitt av Fifi Forglemegei?? Hihi, den likte vi også veldig godt!

vigdis* sa...

*slenger meg på: drømmehagen er ikke savnet! heia timmi, musti og hele gjengen;) jeg er ikke så god på å bruke kokebøker, men jeg har blitt hekta på trines mektige matblogg! der finner jeg god og lettlaget hverdagsmat. verdt å ta en titt! *vigdis

Prinsesse Rosa sa...

Vigdis: Jeg skal ta en titt der:-)

Ann Christin: Fifi Forglemegei har jeg ikke sett...

Løvinnen sa...

banan og den eplegelen(eller annet økologisk syltetøy uten kons..) funker veldig bra på havregrøt..slipper alt det hvite sukkeret da=)

Prinsesse Rosa sa...

Løvinnen: God ide! Jeg skal prøve det.