søndag 7. mars 2010

Lille Lynga og lille (store) Kasper


Igår dro vi til Lundamo for å besøke de små, søte valpene som ble født for 4 uker siden. Kasper syntes det var kjempegøy å se på hundene, eller vuffene som han kaller dem. Det er tre tisper i kullet, og en av disse er vår lille Lynga. Vi har lagt vår elsk på den tjukkeste av dem, hehe, hun var helt skjønn. Men vi blir glad uansett hvem som kommer hjem til oss. Om tre uker kan vi hente henne hjem, gjett om det blir en stor dag!! Jeg får helt lykkerus når jeg tenker på det! Vi må på IKEA og kjøpe litt hundeutstyr, for hun skal ha sin faste plass og sine ting her og, selv om hun skal bo hos mamma og pappa (bare ett kvartal unna oss heldigvis)


Idag jobber vi med å få Kasper sitt rom i orden. Akkurat nå bygger pappa og Peter lekebenk til Kasper. Etterpå kommer den flotte Toord Boontje lampa opp, og det blir bokvegg over senga. Og Eames gyngestolen skal få stå der inne. Bilder kommer:-)

4 kommentarer:

hildegunn sa...

Haha, Kasper årner rom til seg selv i trådhylla;). Og for et konsentrert blikk! Det ORDENTLIGE rommet blir nok superfint, jeg gleder meg til å komme og se,og leke på gulvet. Og for noen skjønne, skjønne små! Så stas det blir når lille Lynga kommer flyttende!

KAT sa...

Skal dere få hundevalp? Så utrolig artig! Regner med det blir stor stas til Kasper:)
Vi skal og få hund men kullet er ikke født enda....bare påtenkt...;))

Fin søndagskveld til dere , gleder meg til å se bilder av rommet!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.