onsdag 3. juni 2009

Godt Brød trenger en oppgradering!

Ja, det mener jeg virkelig. Makan til kjedelig interiør. Godt Brød har utrolig gode bakevarer, god kaffe og Chai te, men jeg har hele tiden gremmet meg over hvor trist det er der. Det kan jo hende at de har det slik av en grunn, at de vil at det skal være jordnært og enkelt, men når det er så enkelt at man ikke har lyst til å sitte der fordi det er så trist interiør synes jeg at noe burde gjøres. De har jo så mye potensiale!!

Jeg er innom Godt Brød rett ved oss her i Thereses gate ganske jevnlig, men kan ikke huske sist jeg satt der inne. Det blir med å kjøpe noe å ta med seg, eller å sette seg på uteserveringen. Denne Godt Brød avdelingen er ganske stor, og hver gang jeg er der ser jeg for meg hvordan jeg ville ha innredet plassen. Lange benker ved veggene, litt rustikk følelse, bedre belysning og ikke minst bedre presentasjon av alle de gode bakverkene de selger. Rett og slett gjøre det koseligere. For det er vel det de fleste som går på cafe vil ha, koselige omgivelser?

Jeg lette litt på nettet etter bilder av stoler og interiør jeg synes kunne ha passet for en plass som Godt Brød.
Her er noen ideer:


Kanskje litt mur er alt som skal til?;-)Gode gamle Verner Panton Flowerpot kunne gjort seg...


Tolix stolene skulle fått blitt med hvis jeg var interiørarkitekten som skulle tatt på meg jobben...

4 kommentarer:

koldfru sa...

Tolix-stolene kan godt får være med meg hjem og stå rundt hagebordet mitt! Jeg har forelsket meg fullstendig i en blåbæryoghurt-farget en de har på Cornelias Hus ;)

Prinsesse Rosa sa...

De er så fine! Passe shabby chic, men samtidig tøffe.

Apropo yoghurt, hehe, har du smakt kokos Duo yoghurten? DEN er god den!

Wanja B sa...

Du har nok helt rett, hele Godt Brød konseptet kunne trengt en interørstylist. Godt Brød i Trondheim er heller ikke noe å skryte av interørmessig.

Ta på deg oppdraget?

Prinsesse Rosa sa...

Jeg skulle gjerne ha tatt oppdaget hvis de ville oppgradere seg. På et blunk!