fredag 5. juni 2009

Kasper sine første dagerJeg ble så inspirert av Nadjas vakre ord på bloggen sin. (jeg får ikke til å lage kobling til bloggen hennes, men adressen er http://unadostres.blogg.no...hvordan lager jeg kobling mon tro?)

Jeg satte meg ned og titter på bilder fra de første dagene etter at Kasper ble født, og det er så koselig å se på bildene. Jeg tror dette har vært de raskeste 10 månedene i mitt liv, tiden har bare fløyet avgårde. Kasper har vokst seg fra en liten baby til en stor og fantastisk gutt med masse humor og egen vilje. Han har gått fra å bare ville ha pupp til å ville ha sin egen kokosyoghurt. Han har gått fra å sove mesteparten av døgnet til å sitte forventningsfull i vognen sin og hvine når trikken kommer forbi og sjarmere forbipasserende. Og han sier "papapa" og skal nusse oss på kinnet og gi oss de beste klemmene i verden.
Han er rett og slett mitt livs kjærlighet (i tillegg til min kjære Peter selvsagt, de har delt førsteplass kan man vel si)

Og uansett hvor sliten jeg blir, hvor oppgitt jeg blir, og hvor mange tårer jeg har grått, så er det ingenting i forhold til den enorme kjærligheten han fyller meg med hver dag.3 kommentarer:

nadja sa...

åååå, skjønne skjønne kasper. og skjønne stine:)

Prinsesse Rosa sa...

Så koselig, tusen takk:-)

Ingrid R sa...

Idyllisk! :-)