torsdag 18. august 2011

Cocoa


Det er vel ingen hemmelighet at jeg og Peter er over gjennomsnittet opptatt av sykler. Han tenker sykkel 70% av døgnet tror jeg, siden han tross alt også jobber med sykler, mens jeg jevnlig forelsker meg hodestups i en ny vakker sykkel.
Nå er den denne flotte damesykkelen fra Trek som skal få flytte inn i vår stadig utskiftende sykkelsamling. Jeg er vedlig glad i min Trek Belleville som jeg fikk til min bursdag ifjor, men en klassisk svart nederlanskinspirert damesykkel har stått på ønskelisten så lenge nå, at det skal bli fantastisk å endelig bli eier av en slik. Trek Cocoa flytter inn her i mars/april 2012, og jeg gleder meg!

I samme slengen synes jeg at du bør se denne videoen. Syklister for en bedre jordklode:-)

5 kommentarer:

hildegunn sa...

Jeg ønsker meg også ny,fin sykkel! Har du noe godt forslag? Den nye sykkelen var lekker, forresten :D

hildegunn sa...

Og den lille filmen er fantastisk! La oss sykle for en bedre verden <3

Stine sa...

Jeg har mange forslag! Velorbis, Beg, Skeppshult, Kronan, Trek (kan du kjøpe av Peter), Gazelle (den klassiske nederlandske).

Å, det er så mange fine sykler! Hvilken sykkel har du nå?

hildegunn sa...

Kult nok er det en Winther (dansk sak, men det visste dere sikkert),som jeg fikk i 30årsgave av Olav.Den er råååsa,med kurv. Men jeg kunne tenke meg en som er ENDA litt mer gammeldags i stilen, så jeg skal ta og surfe litt på de merkene du kom med her ;).Og så tror jeg Olav kunne tenkt seg en herresykkel i retromodell. Syns å huske å ha sett Peter på noe dødslekkert noe...

hildegunn sa...

Foreløbig favoritt: Den Belleville-sykkelen og en fra Velorbis som heter Scrap Deluxe.