tirsdag 24. mai 2011

Sommer make up


Idag prøvde jeg meg på en av Lisa Eldridge sine make up tutorials på You Tube. For de som ikke kjenner til Lisa Eldridge, så er hun er veldig kjent britisk make up artist som jobber for de største magasinene og artistene. Jeg synes You Tube videoene hennes er veldig lærerike, kreative og av god kvalitet. Denne dama vet hva hun snakker om. Hennes videoer om vintage make up er veldig interessante.

Jeg brukte Mac studio fix fluid foundation, Mac concealer og Bare minerals pudder for et naturlig resultat, og ikke Chanel brlnzeren hun bruker. Lisa Eldridge har sammarbeidet med merket No.7, og jeg brukte den samme leppeblyanten som hun har i tutorialen. Ellers brukte jeg Mac Phoof øyenskygge som highlighter med en fan brush, og rosa og lys brun øyenskygge fra en av palettene mine. Rosa blusher fra Yves Rocher, øyenbrynsfarve fra Glo minerals og min yndlingsmascara fra Maybelline.
Slik ble resultatet da jeg pøvde meg på hennes Summer make up tutorial.
Jeg har blitt veldig glad i min fan brush, den er perfekt til å legge highlighter med. En snodig vifteformet børste som føles som lette fjær over kinnbena, øyenbrynsbenet og nesen. Den gir ingen harde kanter på highlighteren.

5 kommentarer:

nadja sa...

Du så heeeeelt fantastisk ut Stine!

hildegunn sa...

Det der ble bare rålekkert. Men så er jo utgangspunktet det beste også. Du er bare vakker! <3

Prinsesse Rosa sa...

Tusen takk for koselig kompliment, dere!

Johanne Brekkevold sa...

Så lekker du var! Nydelig hår:) Takk for fin kommentar. Kjenner til det med iPhone ordliste, kan stå mye rart tilslutt;) Ha ei fin helg!

Turid sa...

Så nydelig du er Stine! Nå skal jeg på badet for å prøve..!