tirsdag 7. desember 2010

Julefotografering


Hallo? Bestemor?


Rekvisitter er stas!


Jeg synes det er utrolig at det ble et bilde hvor begge så i kamera og smilte samtidig, haha! Koseguttene mine, det er ikke ofte de sitter så stille.


Og der var tålmodigheten slutt...på tide å utforske fotostudioet!!

Peter og Kasper har vært i fotostudio sammen med Peters fotografkompis Kristoffer og tatt julebilder. Og idag kom resultatet, og det er veldig mye Kasper akkurat slik han er som kommer frem i bildene. Vilter, morsom og undrende.
Jeg synes bildene er hærlige, og besteforeldre skal få innrammede bilder i julegave iår (håper ingen av dem leser bloggen min, for da har jeg avslært julegavene...)

Kaspers har blitt veldig opptatt av nisser, og i barnehagen har de julesang i musikkmanesjen og juleverksted, så han får nok sin dose nisser i desember. Nisne kaller han dem. Nisne nisne nisne...og bila.

Alle bildene er tatt av flinke Kristoffer H. Kippernes.

5 kommentarer:

hildegunn sa...

Herlige bilder! Er lenge siden sist jeg så Kasper, og han har forandret seg masse, ikke tvil. Skjønn fyr <3

Prinsesse Rosa sa...

Du traff vel han og mommo på gata for litt siden, men da satt han sikkert i vogna så du fikk ikke sett hvor laaang han har blitt.

nadja sa...

Så utrolig fin Kasper er. Det var så kos å se han på søndag og han er akkurat like sjarmerende som på bildene. <3

Prinsesse Rosa sa...

Han storkoste seg på bursdagsfest hos dere. Vi så på videosnutten på bloggen din, og han kjente igjen Una med en gang. Peter og Kasper treffer gjerne Geir og Una for playdate en helg. Vår erfaring er at helgene kan bli lange uten kompisene fra barnehagen å leke med, har dere og det slik?

Peter sa...

Kristoffer finner en her: http://blog.kippernesfoto.no/
Når det gjelder toåringer er det nok vel så nyttig å være flink på action/sportsfoto som på portretter.. :)