fredag 26. november 2010

Hår


Jeg har aldri i mine 15 år med farvet hår hatt så mye ettervekst som jeg har nå. Jeg sparer ut håret, og har ikke vært iform til å farve det, og nå har det både blitt langt og nesten tofarvet. Aiaiai!
Men det fine er at jeg nå for første gang på 15 år ser hvilken farve jeg egentlig har. Og under alt det røde er jeg blond. Jeg ser faktisk litt ut som det danske flagget på håret! Hold kæft, det er da rigtig smukt.
Det er fint at det finnes luer (i 13 minus må man ha lue på uansett)
Nå står to pakker Tints of Nature 7RL og venter på meg på badet. Imorgen blir det nye tider!

8 kommentarer:

KAT sa...

Heheh ! Det er da smukt ja ! Men guuud så fint det er med hennarødt hår! Helt nydelig! God helg til den rød og hvit toppen;D

nadja sa...

Du bilr Nyyyyydelig Vi hilser fra Berrgen. Kyss

Prinsesse Rosa sa...

Kari Anne: God helg til dere og:-)

Nadja: er det like kaldt i Bergen?

Helene Harefrøken sa...

Vakkert det øverste bidet, altså! :)

a butterfly in my hair sa...

håper vi får se når du har farget :) medium bright copper hørtes absolutt fint ut! nydelige bilder, elsket fargen på det nederste..

så fiiiin julepresang du har gitt til deg selv! den så superdeilig ut. har veldig lyst på en kjole fra du store alpakka, kanskje det blir min julegave til meg selv i år...(millie kjole fra alpaca experience)

ønsker deg en fin 1.søndag i advent,
vibeke

Ingrid Riddervold sa...

SV: Tusen takk Stine! Skal prøve å forenkle mønsteret litt sånn tidsmessig, så kanskje det dukker opp flere og :-) Problemet er at jeg bare har én størrelse, emn jeg kan jo bare kjøpe inn flere om jeg finner :-)

Turid sa...

Gleder meg til å se resultatet! Jeg sluttet å farge håret mitt for 2 år siden. Det var helt mettet på fage, tørt og slitt og kunne ei ta imot mere farge. Savner noen ganger det å skifte hårfarge, men trives godt med å være au naturell også :-)

Prinsesse Rosa sa...

Turid, du er heldig som har din egen hårfarve. Uansett hvor fint håret mitt blir når jeg har farvet det, så er noe av det kjedeligste jeg vet å farve det. Det er et ork. Spesiellt denne gangen syntes jeg det var et herk, og tenkte at nå klipper jeg det kort og lar det vokse ut naturlig;-)