tirsdag 9. februar 2010

Mew konsert

På fredag skal jeg og Peter se Mew live, og jeg gleder meg enormt mye!! I den anledning har vi barnevakt fram til lørdag, skikkelig frikveld og jeg skal ha på meg fin kjole. Men hvilken? Skoene er i boks, det blir et par knehøye brune støvletter med snøring og høye hæler. Skikkelig upraktisk, men gud så hærlig!
Og lebestift, burgunderrød, og rødvin.
Et velfortjent pusterom etter en hektisk periode, jeg skal nye hvert minutt!

Hvilken kjole skal jeg velge? Kjolene er selvsagt fra Noa Noa;-)


Dyp lilla fløyelskjole fra julekolleksjonen til Noa Noa.


Eller denne lyngfarvede hærligheten? Uten belte og kjede...

7 kommentarer:

stin sa...

Jeg stemmer på den lyngfargede. Tror prinsessen ville blitt dronning i den!!!

hildegunn sa...

Tror jeg også stemmer på lyng, selv om den lilla jo er fantastisk:) . Tror støvlettene blir råkule til, og i tilfelle noen øller på deg, så tror jeg lyngen er lettere å vaske ;). Vi skal også på konsert fredag, om enn en noget anderledes stil....

Prinsesse Rosa sa...

Da går jeg for den! Skal dere se Embla og Trondheimssolistene? (hm,jeg tror det var de jeg leste at skulle ha konsert sammen?)

Anonym sa...

Jepp, det er det vi skal. Ikke hver dag lillesøster har konsert med Trondheimsolistene, så her må man støtte opp!Da kjører jeg også kjole,og skikkelig upraktiske sko ;).

Prinsesse Rosa sa...

Det blir nok koselig:-) Jeg gleder meg til å se deg og søstersen i Olavshallen. Hvilken dato var det igjen? Da er det på med kjole og upraktiske sko igjen, hurra!

nadja sa...

DEN LYNGFARGEDE, MEN SER AT DU IKKE TRENGER RÅD LENGER.

hildegunn sa...

25 of 26 mars. SETT AV DATOEN! Jeg tror det blir en kjempefin konsert, veldig stemningsfullt stykke. Det er jo seter der, så det er bare å kjøre på med skikkelig upraktiske sko. Jeg skal vel ha noe mer fotform-aktig, siden jeg skal stå store deler av tiden ;)