torsdag 31. desember 2009

2010!!

Om 5 timer er det gamle året omme, og nye blanke ark ligger foran oss i 2010! Det er mye jeg gleder meg til i 2010, lista begynner å bli lang. Den første natten i den nye leiligheten, å se Mew og Imogen Heap live, at Kasper begynner i barnehage, å jobbe på Noa Noa, alle turene til hytta vår og mange morsomme stunder med venner.
"Og mere godteri" mener Peter at bør føres opp på lista. Jeg er enig.


Godt nytt år!

tirsdag 29. desember 2009

Mew - Tricks of the Trade

MIn favoritt for tiden. Man må bare elske Mew.

Noen bilder fra desember


Jeg og pappa malte soverommene, pusset og malte vinduskarmene og rev en lettvegg før jul. Det gamle kjøkkenet ble fjernet.


Jeg og Kasper gikk formiddagsturer i den flotte byen han skal vokse opp i. Bakklandet i adventstiden er idyllisk!


Og mye kooosing!

God jul!

Her i gården er vi proppa fulle av julemat og marsipan, og jeg har tilbrakt store deler av dagene i pysjen. Det finnes ikke noe diggere enn pysjen! Juledagene har vært rolige, og det har vært godt å få sovet mye. Jeg elsker jul, og er allerede igang med planleggingen av neste års feiring, da i nyleiligheten med stort spisebord og julepynt til knærne. Jeg var på nære nippet å begynne julepynthamstringen på IKEA idag, all julepynt var satt ned til 10 kroner! Men vi lever i kofferter hos mamma og pappa ennå, så et lass med julepynt på toppen av det er det siste vi trenger nå. Jeg småløp ut fra IKEA med en rullegardin under armen og en pakke filtknotter og var ganske stolt av megselv som greide å holde meg unna salget...

Vi (pappa og Peter that is...) er godt igang med byggingen av det nye kjøkkenet, og vi begynner å se konturene av en beboelig leilighet snart. Imorgen kommer rullegardinene opp på soverommene, og den svære sengen vi har kjøpt er allerede på plass. Det kribler i fingrene og magen etter å flytte inn på ordentlig!

fredag 18. desember 2009

Flyttekaos og kos

Endelig er flyttelasset levert, og leiligheten lukter ikke lengre maling, men svette arbeidskarer. Igår sprang det kvikke og raske flyttebyrå og IKEA folk opp og ned trappene (og i heisen..) fra klokka 10 på morgenen og til langt utpå dagen. Jeg bar ikke ei lita flis engang, men satt i lavoen på torget med Kasper og drakk gløgg og hørte på unger som sang julesanger. Gud, så godt å betale andre for å gjøre jobben!

Det har blitt dårlig med oppdateringer og bilder i det siste. Ledningen jeg trenger for å få lagt inn bilder er i flyttelasset en plass, men jeg knipser bilder hver dag, så plutselig kommer det innlegg på innlegg med diverse bilder. Jeg må bare orientere meg litt i alle de 60-70 eskene først;-)

Ellers er jeg utrolig fornøyd og glad om dagen! Det er ubeskrivelig godt å endelig være hjemme igjen. Og om 4 dager kommer Peter, og da blir det enda bedre å være her!!

lørdag 12. desember 2009

Pip Tapet fra Eijffinger



Den blå tapeten er kjøpt inn! Nå er det bare å vente i spenning til den kommer på veggen på soverommet! Oppussing er gøy!

torsdag 10. desember 2009

Wallstickers

Vi er i full gang med oppussingen av den nye leiligheten, og jeg og pappa jobber fra tidlig morgen og fram til middagstid hver dag. Vi har revet en lettvegg, fjernet det gamle kjøkkenet og malt soverommene. Nå er jeg igang med oppussingen av to gamle nattbord, jeg skal blogge om dem senere. Leiligheten kommer til å bli veldig fin!

I oppussingsprosessen har jeg fått helt dilla på wallstickers. Jeg har gått litt amok med noen fugler på diverse skapdører og ytterdøra allerede. Det geniale med wallstickers er at du kan feste dem på alle glatte flater og fjerne dem på null komma svisj når du er lei. Det blir ingen merker på veggen/skapet/døra osv...
Wallstickers fås kjøpt på malingsbutikker, interiørbutikker og på nettet. Tapetshop.no og Tapergalleriet.no har mange fine!
I love it.




Disse skal Kasper få på sitt rom. Det tror jeg blir veldig kult!

tirsdag 8. desember 2009

Stolgal!





Her er noen av stolene som skal få et nytt hjem i leiligheten vi pusser opp nå. Jeg tror de vil trives!

søndag 6. desember 2009

Nå bor vi i Trondheim


Nå skal jeg ikke tilbake til Oslo! Flyttelasset kommer om en ukes tid, og vi er igang med oppussingen av nyleiligheten. Det blir duse pasteller, et kult nytt kjøkken med fine mosaikkfliser på veggene, egen plass til espressomaskinen, ny kul ørelappstol til å ha i karnappen, og et svært spisebord med ulike stoler rundt. Og jakten på Tord Boontje lampen Midsummer light til Kasper sitt rom er igang. Jeg tror vi kommer til å trives her!
Nå bor vi to kvartaler unna leiligheten, hos mine foreldre. Her er det julestemning og ryddig, og jeg kan puste med magen og sove til jeg er uthvilt. Det er luksus!
At jeg bor i kofferter og bager får så være, det er litt sjarm over det og.
Lykkelig? Ja, jeg tror det.

onsdag 2. desember 2009

Danske andeføtter


Idag kjøpte jeg et par nye Danske Andeføtter. Disse deilige skoene varmer godt på føttene nå som vinteren har satt inn. Ifjor vinter kjøpte jeg et par brune støvletter fra Andeføttene, idag ble det et par lave, svarte sko med for. Jeg har skodilla, men er realistisk og skjønner at siden jeg bor i Norge hvor det er vinter og glatt store deler av året, så er trikset å finne sko som både er søte og praktiske. Stiletter funker dårlig på holka...

Ballonger




Enkelt og vakkert.

tirsdag 1. desember 2009

Endelig advent!

Jeg elsker jul, og endelig er det lov å spille julesanger, spise marsipan, gomle mandariner og drikke gløgg.
Dette er etter min mening en av de vakreste julesangene, og roen i denne videoen får meg til å senke skuldrene.