torsdag 10. desember 2009

Wallstickers

Vi er i full gang med oppussingen av den nye leiligheten, og jeg og pappa jobber fra tidlig morgen og fram til middagstid hver dag. Vi har revet en lettvegg, fjernet det gamle kjøkkenet og malt soverommene. Nå er jeg igang med oppussingen av to gamle nattbord, jeg skal blogge om dem senere. Leiligheten kommer til å bli veldig fin!

I oppussingsprosessen har jeg fått helt dilla på wallstickers. Jeg har gått litt amok med noen fugler på diverse skapdører og ytterdøra allerede. Det geniale med wallstickers er at du kan feste dem på alle glatte flater og fjerne dem på null komma svisj når du er lei. Det blir ingen merker på veggen/skapet/døra osv...
Wallstickers fås kjøpt på malingsbutikker, interiørbutikker og på nettet. Tapetshop.no og Tapergalleriet.no har mange fine!
I love it.
Disse skal Kasper få på sitt rom. Det tror jeg blir veldig kult!

4 kommentarer:

nadja sa...

åååå, det blir sikkert utrolig fint. jeg kommer nok til å trenge litt råd fra deg, vi skal snart i gang. de wallstickers så fantastiske ut, de dyrene tror jeg una og må få.
p.s. leiligheten gikk skikkelig bra igår. jeg ble så lettet.de var to stykker som bød hverandre opp, så det var flaks for oss. hva skjedde med hun damen som var interresert?

Prinsesse Rosa sa...

Gratulerer så mye med salget! Så heldige dere var!!
Salget i Oslo går tregt, men vi satser på at det skjr noe mer over jul. Det var en på visning igår, men leiligheten er jo et fullstendig kaos av esker og rot, så det er litt vanskelig å få et ordentlig intrykk nå. Også er det så mørkt ute, s man kan ikke se den flotte utsikten mot parken.
Men det ordner seg nok!

Bare å si ifra når dere trenger hjelp! Skal dere og pusse opp kjøkken?

Prinsesse Rosa sa...

Wallsticksene er fra Tapetshop.no foressten.

Titus sa...

Ta en titt hos http://happylines.no/index.html. Helt supert!

Hilsen
Ti