mandag 30. november 2009

Ute av koma


Jeg har vært sengeliggende de siste 5 dagene med et snev av svin (kan man egentlig vite at man har det eller ikke når legene ikke tester pasientene sine?) og en stor dose utmattelse. Småbarnsmamma tilværelsen og flytting til en ny by kan ta alle kreftene har jeg erfart nå. Men nå er jeg på bedringens vei, Peter har pakket masse flyttelass og vært superkjæreste, og Kasper har hatt flotte alenedager med mommo, bestemor og bestefar i Ski.
På fredagen drar vi. Jeg er mentalt ferdig med å bo her nå, og gleder meg veldig til alt det nye som kommer.
Bislett har vært en fin plass å bo i 3 1/2 år. Men nå er det påtide med forandring.
Og for en fantastisk forandring det blir!

Trondheim, watch out, her kommer vi!

7 kommentarer:

KAT sa...

For en nydelig farge du har på håret ditt! jeg prøver på noe lignende men det er vanskelig ! Si meg hva du har gjort;)))!!

Skal dere flytte til trondheim? Spennende....:)

Prinsesse Rosa sa...

Vi flytter til Trondheim:-D Jeg er fra Trondheim, så det blir jo å flytte hjem for min del, men for Peter blir det en helt ny by å bo i. Vi gleder oss!
Og Kasper blir trønderkid.

Jeg bruker en hårfarve som jeg kjøper på helsekost. Tints of nature heter den, nyanse 7MR hvis jeg husker rett. De har den på Helios blandt annet. Den er ganske intens de første ukene, men så roer den seg når man han vasket håret ca 7-8 ganger. Den inneholder ikke ammoniakk og er skånsom for håret.
Anbefales!

Christina sa...

Det er så kjipt å være syk og egentlig ikke helt vite hva som feiler. Var syk i nærmere fire uker. Forkjøla med tett nese og vond hals, samen med en del hodepine. Men ingen feber... så da kunne det jo ikke være Swine... Ihvertfall bedre nå! Velkommen tilbake til Norges vakreste by!:))

Turid sa...

Jeg er glad du er på bedringens vei! og god desember! Advent har begynt, og vi har kjøpt inn fiken, dadler, tysk sjokolade, brandy og Panettone (en deilig italiensk kake som er helt umulig å lage selv).

Lykke til med flyttingen om vi ikke skrives før fredag.:-)

KAT sa...

åhhh takk så mye for tips ! den skal jeg jammen meg prøve:))

Velkommen til Trondheim:))

nadja sa...

Komme på Una kalas på lørdag kl.1!!!! Jeg visste ikke dere kom allerede på fredag. Nå ble jeg glad.

Prinsesse Rosa sa...

Turid: mmm, det hørtes himmelsk ut! Advent er så koselig:-)

Kari-Anne: Prøv den, den er kjempebra:-)

Nadja: Tusen takk for invitasjonen. Det hadde vært kjempekoselig, men vi må på IKEA og kjøpe nytt kjøkken, seng og spisebord den dagen. Vi har så knapt med tid før jul, og begynner oppussinga allerede på søndag.
Men jeg håper vi får tid til å ses i adventstiden! Hvor skal dere feire jul?