søndag 1. mai 2011

Lufting av Belleville
Etter to dager helt iro i sengen og på sofaen hadde jeg ikveld ladet opp nok energi til å sykle en liten kveldstur på min fine Belleville. Det er så deilig å sykle på slike vakre vårkvelder!
Bildene ble tatt med iPhone (som tar veldig gode bilder, foressten) men det var litt mørkt, derfor ble bildene litt grumsete. Men grumsete eller ikke, det er gode minner for meg å se på når jeg må ligge å hvile.
Jeg håper jeg får til flere slike fine sykkelturer iløpet av våren og sommeren, det er fantastisk å bare flyte avgårde på den fine sykkelen.

6 kommentarer:

Wanja B sa...

Så deilig!! Gleder meg til å kunne sykkle i en by jeg også, for her er bare motbakker!! Håper formen blir bedre for deg snart! Har de funnet ut hva som plager deg?! Stor 1. mai klem!

Løvinnen sa...

Så herlig! Sykle er magisk!

Prinsesse Rosa sa...

Wanja: Jeg har mest sannsynelig ME (kronisk utmattelse).
Ha en fin 1 mai:-)

Wanja B sa...

Det er sikkert godt at det er en diagnose på vei! Ingenting er som å vente og vente, og være syk!! Ønsker deg masse god bedring, og at sykdommen ikke bestemmer over livet ditt, men at du kan bestemme over sykdommen!! Tiden flyr!

turid sa...

Kjære, skjønne Stine. Så veldig trist å høre at du kanskje har ME. Jeg har jo fulgt med deg og skjønt at det er noe som ikke er som det skal. Jeg tenker på deg og håper du vil bli 100% frisk, en dag av gangen. Tanker kan flytte fjell, og jeg har flere bøker som kan være fine for deg å lese etterhvert om du ønsker noe som kan hjelpe deg å skifte fokus, styrke viljen og finne senter.

Sykkelturen så deilig ut og du ser uansett frisk og fin ut (også så fin jakke da!)

Mange klemmer fra Turid

Prinsesse Rosa sa...

Kjære Wanja og Turid! Tusen takk for fine ord. Det varmer! Og Turid, boktips mottas med takk!

Klemmer tilbake!