lørdag 28. mai 2011

Dagens duft


Dagens duft er So in love fra Victoria`s Secret.
Jeg oppdaget denne duften da vi var i USA for 5 år siden. Søsteren min hadde vært i New York noen år før, og skrøt veldig av parfymene hun hadde luktet på i Victoria`s Secret butikken, så jeg var veldig spent på å lukte på parfymene.
Victoria`s Secret har veldig mange parfymer, og jeg kjøpte 5-6 små prøveflasker av de jeg syntes så interessante ut. De fleste duftene var helt ok, men So in love ble en favoritt og jeg brukte den de 3 ukene vi var i USA.
Jeg forelsket meg helt i duften. Men, jeg kjøpte ikke en stor flaske før vi reiste hjem! Og det har jeg angret på mange, mange ganger etter at den lille flasken ble tom. Jeg har luktet og luktet på den lille flasken.
Nå har jeg en svær (jeg mener enorm!) flaske, og jeg planlegger å hamstre noen fler i tilfelle den plutselig ikke blir å få tak i lengre. Jeg er så glad i denne duften at jeg gleder meg til å ta den på meg når jeg står opp.

Jeg var redd for at de hadde sluttet å produsere denne parfymen siden de ikke selger den i Victoria`s Secret butikkene lengre, men plutselig dukket den opp på Strawberrynet! Og den lukter like godt som jeg husker. Den er rett og slett en av mine favorittparfymer noensinne. Det er en slik duft jeg har lett etter, og som jeg føler passer meg helt perfekt. Den er veldig frisk og feminin, men har samtidig et snev av femme fatale.
Dette er min duft. Det er duften jeg håper Kasper kommer til å forbinde med lukten av mamma`n sin.So In Love er en blomstrete duft, og ble lansert i 2005. Nesen bak denne parfymen er Annie Buzantian. Hun er også nesen bak parfymer som Pleasures og Sensuous fra Estèe Lauder, Armani’s Acqua di Gio og White for her, og Marc Jacobs Splash grass for å nevne noen.
So in love ligner ikke noen av disse duftene, men med en gang jeg tar den på kan den minne litt om Paris fra Yves Saint Laurent.
Men der Paris noen ganer kan bli litt i overkant søt, så utvikler So in love seg til å bli litt krydrete etter noen minutter på huden.
Jeg synes den passer godt til hverdagsbruk, men er definitivt også en duft som fungerer godt hvis man skal pynte seg litt ekstra.

Notene i So in love er jasmine, honning, nellik, cognac, ylang-ylang og marokkansk rose.

So in love vant FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Private Label/Direct Sell i 2006.
Og det skjønner jeg godt!

Ingen kommentarer: