søndag 5. september 2010

Møt Frk. Rosa, den nyeste jenta i Mad Men

Denne uka fikk jeg en kjempekoselig pakke i posten fra min kjære søster, og i den lå sesong 1 av Mad Men. Hurra! Jeg har tenkt lenge på at jeg burde se den, og i helgen kom vi endelig igang. Og nå er vi vel ganske hekta tror jeg. Kjempebra serie, og innimellom er det noen ekstremt vittige kommentarer. Sjokkerende kvinnesyn, jeg sitter og uffer meg rett som det er. Jeg er glad jeg lever i 2010 gitt. Men kjolene er fantastiske og det er facinerende at de røyker HELE tiden.

Her er slik jeg ville sett ut hvis jeg var med i Mad Men. Eller, det er vel slik jeg ville ha sett ut hvis jeg ordnet meg og gikk ut idag og egentlig, hehe. Kaffekoppen må med!!

4 kommentarer:

Løvinnen sa...

Elsker Mad Men!:D

SV: Ja, jeg så at MAC skulle åpne, det gledes:D

nadja sa...

du kommer til å bli så hekta!

KAT sa...

Mad Men 4 ever. Ingenting som er så heftig og stilig som den serien . Røyking er en ting men drikkingen ! Drinker hele dagen ...haha.

Prinsesse Rosa sa...

De må jo ha gått rundt i en konstant rus;-). Og hvis serien speiler hvoran folk tenkte på den tiden, så var de herlig naive, hehe.
Men flott stil da, det skal de ha. Vi har bare kommet til episode 3 i første sesong, så vi har en lang Mad Men høst foran oss.

Løvinnen: MAC åpner neste torsdag,16september. Staaas!!