tirsdag 3. august 2010

Bursdag og barnehage


Her er Kasper 1 dag gammel. Det virker som igår.


Her er Kasper 2 år gammel. En stor gutt som holder på å oppdage verden, og at det finnes mye som det er morsomt å klatre på.

På lørdag ble Kasper 2 år! Det er utrolig hvor fort de har gått, disse to årene siden Kasper kom til verden. Dagen ble feiret fra tidlig morgen og helt til leggetid, med gaver, kake og kos. Kasper fikk Duplo tog og Timmy sauen til frokostgaver, det var populært. Vi hadde hengt opp ballonger i hele taket på stua, og Kasper fikk store øyne da han våknet på bursdagen sin og fikk se alle ballongene.
Senere på dagen ble det feiring sammen med mommo, bebbe og bestemor som hadde kommet på Trondheimsbesøk. Jeg og Peter bakte tog-sjokoladekake med masse Non Stop (Non Stop er nam nam, synes Kasper), og Bamsemums på togtur.
Det var en koselig bursdagsfeiring.

Igår hadde Kasper sin første dag i barnehagen, og det gikk veldig fint. Vi er utrolig fornøyde med barnehagen han har begynnt i! Og han er full av energi når han kommer hjem, det er tydlig at han stortrives. Også er det stas å sykle med pappa til barnehagen på morgenen, "pappa gagga" (pappa og sykkel) sier Kasper når han får på hjelmen sin og er påvei ut av døra.
Vi er veldig stolte av den flotte gutten vår!


Togkaka vae great succsess! Kasper oppdaget Non Stop, det er kjempepopulært. Han kaller det "namnam".


Masse pakker!!


Togkaka!

4 kommentarer:

KAT sa...

Oi! Hurra for bursdag og barnehage og flott kake!! Hurraaa!

nadja sa...

Hurra! Gleder meg å gi både deg og bursdagsgutten en stor klem.
p.s. den kaken var vill!

Prinsesse Rosa sa...

Togkaka ble god i tillegg. Sitter og spiser rester her nå...nam nam.

Briggs lekehus sa...

hmm...namnam.Hurra for 2åring! hos oss heter nonstop "pepperkake"..;-) Hun oppdaget nonstop i julen med andre ord.