torsdag 8. april 2010

Påske#2

Kasper i sine nye støvler fra Katvig. Stolt ja!

Vi hadde innbrudd i boden vår i påsken, og alle de flotte syklene våre ble stjålet. Snufs...den fine, fine rosa og hvite terrengsykkelen som Peter bygde i bursdagsgave til meg er borte. Det er kjempetrist. Og Peter sine racersykler og terrengsykler er borte. Men heldigvis sto våre bysykler et annet sted (ikke at de er attraktive å stjele egentlig...), så vi kom oss ut på vårens første sykkeltur fordet. Vi lar ikke noen dumme tyver ta fra oss humøret på en flott vårdag! (vel, etter noen runder med gråting that is...)

En storfornøyd kari sin søte sykkelhjelm. Kasper elsker å være ute på sykkeltur. Snart må han vel ha sin egen lille sykkel og.

Sååå glad, og sååå stor!

Og om kvelden tente vi lys, spiste masse påskegodt og så på krim. Jeg elsker påsken!

3 kommentarer:

Wanja B sa...

Huff, stakkar. Så trist så trist. Det var virkelig dumme greier. At folk ikke klarer å la andre sine ting være i fred er bare så trist. Kjenner jeg blir litt irritert, for vi hadde samme hendelse med våre to ryggsekker som stod i boden på Møllenberg for noen år siden. Utstyr for mange tusen kroner forsvant. Men det så ut som dere hadde en fin tur, og Kasper er bare så søt!!

nadja sa...

Kasper, du har kule støvler. Una og digget sine:)
Jeg er skikkelig irritert på tyvene, men dere har den rette innstilling. Verst med bursdags sykkelen, men jeg er sikker på at Peter finner på noe nytt...:)

KAT sa...

Æsj , sykkeltyver er skikkelig kjipinger. Og dere som tar så godt vare på syklene deres også! Huff!

Onsdag i påsken kjørte vi faktisk forbi Kasper og Pappan utenfor Prinsen Kino . Jeg smilte og nikket for jeg kjente dem jo igjen fra bloggen . De lurte sikkert på hvorfor en rar og ukjent dame hilste på dem ...haha. ( vi sto og ventet på grønt lys )

God fredag til dere!