mandag 19. april 2010

Koselige dager

Peter sin mamma er på besøk denne uken, noe Kasper (og vi) setter stor pris på. Som bestemødre flest som ikke ser barnebarnet sitt hver dag, så kom hun fulllastet med gaver til Kasper og oss. Koooselig! Kasper fikk kjempefine vårsko og innesko til å ha i barnahagen. Og en varm fleecedress som kan ligge og vente på at Kasper vokser inn i den. Peter fikk mobiltelefon, vel, det er vel egentlig mere bursdagsgave, og jeg fikk en nydelig lebestift fra Estee Lauder. Score!

Og idag ble det bokhandelrunde og innkjøp av nye bøker til Kasper. Kasper er en lesehest, og nye bøker var veldig populært. Han satt på gulvet inne på Ark bokhandel med en bok han forelsket seg helt i. Vuff, ball, gakk gakk og broooom er veldig populært, og den boka var fullstappa av det. Også fant vi Sommervrimleboka (for de småbarnsforeldrene som ennå ikke har oppdaget Vrimlebøkene av Rotraut Susanne Berner, så anbefales de på det sterkeste! Morsomt for små og store!), så nå er nesten samlingen komplett.

Kjempekoselige dager med svigermor i byen!

6 kommentarer:

Løvinnen sa...

Bøker til deg selv da?=)

Prinsesse Rosa sa...

Hehe, jeg er småbarnsmamma...når i alle dager skal jeg få tid til å lese bøker?! ;-)

Prinsesse Rosa sa...

Men jeg så noen bøker jeg kunne tenkt meg, man må jo ha en god bok når sommeren kommer:-)

Wanja B sa...

Koselig med besøk, gaver og lesehest. Fin onsdag til deg og dine!!!

Løvinnen sa...

Tusen takk for så gode tilbakemeldinger på mine mål.. :D Me like<3 Det er ikke alle som tar seg så god tid i kommenteringen=)

og iallefall det du sa om treningssenteret, for jeg har vært støttemedlem 2 ganger før:D Men i håp om å klare å trene meg selv hjemme eller ved å løpe har jeg lagt på meg, jeg savner treningssenteret. Fordi det er så enkelt og greit..ingen bønn der;) Det er jo så koselig hjemme og ute kan jeg kjøpe meg en is eller et blad åsså er alt med trening borte. Så jeg tror treningssenter er fint for da kan jeg ikke gjøre så mye annet mens jeg er der, enn å trene... Så vi får se. Jeg kan iallefall ikke ese mer utover..;) hehe.

Takk igjen snuppa!

Løvinnen sa...

Ja, vettu jeg har søkt på et nettstudie til høsten, i journalistikk faktisk.. Så jeg krysser fingrene for at det blir noe studier også;)
Tør bare ikke skrive det på bloggen før jeg vet noe..Kanskje er det noen der ute som ønsker meg vondt;-)