onsdag 17. mars 2010

Dager i mars som kom og gikk


Jeg snør inne, hjelp! Det har snødd i mange dager i strekk nå, og jeg må minne megselv på at det bare er 2 måneder til 17 mai, og det betyr at all denne snøen kommer til å forsvinne iløpet av den tiden. Tenk så deilig det blir når det begynner å bli grønne trær! Jeg kan ikke huske sist jeg lengtet så intenst etter våren.

Kasper har begynnt å tegne, og vi øver på å treffe arket. Mye av farveleggnigen foregår i ansiktet hans. Man kan ikke annet en å smelte når et lite ansikt fullt av farverike streker smiler med alle se fine tenne sine.

Jeg har ikke følt meg helt på topp de siste dagene. Jeg har vært skikkelig uvel og har hatt mest lyst til å gå i hi. Men idag er jeg litt bedre, og har brukt noen timer på egenpleie på badet. Det hjelper på. Mens jeg har lagt under dyna og ventet på at uggenheten skulle gå over, har jeg drømt meg bort i min Tim Walker fotobok. Den er den vakreste boken jeg eier! Jeg blir helt euforisk når jeg ser på hans bilder. Hans bilder tar meg bort fra sludd og snø og kulde, og inn i en magisk drømmeverden.

Dette bildet er ikke fra boken, men er fra Vogue UK. Fantastiske Tim Burton og nydelige Helena Bonham Carter, som er aktuelle med filmen Alice in wonderland, som jeg har planer om å se snart.

3 kommentarer:

hildegunn sa...

Skjønnasen ! <3 Så søøøt han var med tusj i ansiktet. Det hører med. Her oppe føles det som vi er i bomullsverden- uendelige mengder klam hvit masse over alt. Men nå kommer straks våren! Nydelig bilde av Burton&Bonham Carter, husker jeg så den bildeserien i Vogue, og digget den rått!

nadja sa...

så søt han der kjæresten til una er.

Prinsesse Rosa sa...

Hehe, han har god smak i damer og.