torsdag 21. januar 2010

Vårt nye kjøkken tar form

Kaffekroken er på plass, jeg er veldig fornøyd. Vi har kjøpt blanke, grå mosaikkfliser som skal på veggen bak.

Den nye vasken er helt super. Og utsikten fra kjøkkenet er koselig. Jeg kan titte på Tyholttårnet, Festningen og folk som er påvei dit folk er påvei...Ett og annet fly som skal lande på Værnes kan jeg også se innimellom.

Vi rev halve lettveggen på kjøkkenet, og den delen vi lot være igjen bygde vi om til en bokvegg. Vi brukte boklister fra IKEA som vi kuttet i riktig lengde og malte i samme farve som veggen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og Kasper har fått sin egen hylle hvor han har bøker. Kasper må ha bok når han spiser, og da er det veldig praktisk å ha dem i nærheten. I de andre hylle kommer vi til å bytte ut "utstillingen" når vi er lei. Akkurat nå står det fotobøker og kokebøker i skjønn forening der.

10 kommentarer:

Wanja B sa...

Wow, så utrolig fint. Jeg blir helt ør. Kaffemaskinen passer akkurat der, og bokhyllen, BOKHYLLEN! Nice. Kommer gjerne på en kafe og ser på tyholttårnet!

hildegunn sa...

*snører på seg skoene og kommer joggende nedover bakkene i friskt tempo*

Prinsesse Rosa sa...

Wanja: Tusen takk! Hvis du er på Trondheimstur så er du hjertlig velkommen på kaffe:-)

Hildegunn: da vil du vel ha både kaffe og dusj?;-)

hldgn sa...

Jepp. Kan ikke sitte i ditt lekre hjem og stinke som en fjøs, vettu ;)

Prinsesse Rosa sa...

Knis;-)

nadja sa...

Det ser fantastisk ut. Jeg kan komme og ta oppvasken etter at Hildegunn og Wanja har drukket kaffe. For en slik god feeling når man vasker opp, skal man lete lenge etter. De boklistene var kule, hvordan fester du de?

Prinsesse Rosa sa...

Nadja: listene har hull som IKEA har laget, så skrudde vi de enkelt og greit opp på veggen. Jeg tror IKEA har sluttet å selge listene i tre, men de finnes i hvitt og svart hvis jeg ikke tar helt feil...
Du skal få kaffe du og, bare si ifra når du vil komme;-)

hildegunn sa...

Jeg har funnet Boklisteveggen i kjøkkenet vårt- endelig skal de fine kokebøkene få komme til sin rett...selv om de er fulle av saus-og deigflekker ;) På veggen ved døra inn til vaskerommet. Og den døra skal forøvrig få seg en runde med tavlemaling. Og jeg driver og planlegger taaaaapasfesten vi skal ha om en måneds tid. Åpent hus og full jubel!

hildegunn babler videre sa...

Og Nadja, du må ikke komme for bare å vaske opp, du skal vel ha kaffe og kaaaake du også! :D

Prinsesse Rosa sa...

Taaaaapas taaapas!!!