tirsdag 19. januar 2010

Endelig!

Endelig er vi på plass i den nye leiligheten vår! Rørleggeren la inn vann på kjøkkenet imorges, og elektrikeren jobbet i noen timer her idag og ornet nye kontakter på kjøkkenet og i gangen. Og alle skumle ting er fjernet fra gulvet, så Kasper kan leke og utforske sitt nye hjem. Det var stor gjensynsglede da vi pakket ut Brio gåvognen hans og Tassen på gården boka med dyrelyder!

Det er godt å være hjemme. Vi har levd nomadeliv i snart 2 måneder, og det blir godt å komme til ro som familie igjen, jeg gleder meg faktisk til hverdagsrutiner og mandagsmiddager. Mamma og pappa har vært fantastiske å ha i denne tiden, de har stilt opp som barnevakt og lagd middag til oss hver dag. De er best!

Oppi all gleden ved å ha flyttet inn, så kom det ennå en glede på toppen av det! I mars får vi en valp! Vår flotte hund Kaiser forsvant i Trollheimen i sommer, og det har vært ganske tomt og stille etter det. Han var en veldig flott hund.
En av disse små skal få et hjem her i Trondheim, det gleder vi oss til. Som Kasper sier: "vuff vuff".

5 kommentarer:

Anonym sa...

Helledussen for noen skjønne små nurk! <3. Den svarte som ligger litt for seg selv ser ut som han heter "Pølsa". Men det gjør han helt sikkert ikke...Vår gamle pølse stod forøvrig opp i natt og rana søppelbøtta. Sånn går det når man for tiden ikke har noe skap å sette den inn i (bøtta, ikkje bikkja, selv om det frister).

hildegunn sa...

det der var forresten ,eg...

Prinsesse Rosa sa...

Hehe, "pølsa" var jo et sprekt navn. Tenk å rope det i parken og på fjellet- "Pøøøølsa, Pøøølsa, kom da Pølsa. Har du tissa ferdig, Pølsa?"

nadja sa...

prinsessen, jeg trenger interiør råd snarest, jeg...
så rart at jeg har blogget i ett år. er så glad jeg møtte deg gjennom bloggingen, og fikk litt pusterom foran skjermen når jeg trengte det;)

Prinsesse Rosa sa...

Jeg er også veldig glad for at jeg traff deg!

Hva trenger du råd om? Jeg hjelper gjerne!