søndag 4. oktober 2009

Søndag på Kolonihagen

Idag tok vi til høyre ved Kaffebrenneriet, og ikke til venstre slik vi pleier, og havnet på Frogner. Jeg er i utgangspunktet ikke så begeistret for Frogner...for mye snobberi og ovenfra og ned holdninger for min del, men med store solbriller og med bullshitfilteret nede, så overlevde jeg, hehe. Vi gikk med stø kurs mot Kolonihagen, en cafè vi hadde hørt mye bra om gjennom en bekjent som driver Supreme Roastworks (verdens beste kaffebrenneri!)
Etter noen kvartaler med vandring på det Peter kalte Frogner safari (look at the freaks edition), så fant vi fram til den fantastiske Kolonihagen som ligger tilbaketrukket i en vakker bakgård. Gode kanelboller, fantastisk kaffe (Supreme roastworks selvsagt...) og varme pledd gjorde høstkosen komplett.
En liten smak av Toscana i Oslo?

6 kommentarer:

koldfru sa...

Ååååå, det så nydelig ut! Dit skal jeg absolutt ta turen når vi drar nedover for å oppfriske vår Frogner-connection seinere i høst. Gutta ser også blide og fornøyde ut :)

nadja sa...

hahaha...frogner er noe for seg selv. det stedet så supert ut.

Prinsesse Rosa sa...

Jupp, Frogner er virkelig noe for seg selv Nadja;-)

Men Kolonihagen er en koselig plass, jeg kommer garantert til å dra dit igjen. Når vi var der så tenkte jeg at det hadde vært koselig med en sånn plass i Trondheim, på Bakklandet eller Ila foreksempel. Jeg tror det hadde blitt bedre stemning der med mere trøndere og mindre Frogner-fjas;-)

Nadja:fikk du adressen min på sms?

Ingrid Riddervold sa...

Hørtes ut som en kjempekoselig dag!

nadja sa...

fikk adressen din:)

nadja sa...

hva skjedde med peter og torsdagen?