tirsdag 20. oktober 2009

Favoritter hjemme


Jeg er veldig glad i alle bildene våre, og jeg er en ivrig samler av telysestaker. Man kan ikke få nok telys på høsten og vinteren. Bildene er av familie, bryllupsbilder, bilder Peter har tatt på konserter, kunst osv.


Jeg er veldig glad i kjøkkenet vårt, selv om jeg ønsker meg stort spisebord og mere kjøkkenbenk. Men vi tilbringer mye tid her, og vi har en fantastisk utsikt mot Stensparken. Det er alltid mye å se på i parken. Og det er som å bo midt i en oase om sommeren.


Eames side chair samler vi på. Det blir vel en eller to nye når vi flytter og får større plass. Jeg vil helst ha i mange farver. Jeg har lyst til å blande stolene med noe Tolix stoler rundt et stort spisebord.


Eames gyngestolen er jeg veldig glad i. Den ønsket jeg meg lenge, og vi kjøpte den da jeg var gravid. Charles og Ray Eames designet den for sekretære sin som trengte en god ammestol. Det ironiske er at da jeg var gravid og vi kjøpte den, syntes jeg den var skikkelig vond å sitte i, men jeg skulle ha den fordet. (Gynging krever magemuskler har jeg skjønnt...lite av det når man er gravid). Nå bruker vi stolen mye, og den er god å sitte i. Den er fast sitteplass når vi ser Drømmehagen med Kasper før sengetid.


Men mest av alt liker jeg de jeg bor med, den fantastiske familien min.
Og bokhyllene i bakgrunnen er ganske så fantastiske de og. Jeg og Peter ønsket oss store bokhyller som gikk fra gulv til tak, og bygde det av IKEA hyller da vi flyttet hit. De blir nok å følge denne leiligheten videre, men vi bygger nok nye på den neste plassen vi blir å bo.

4 kommentarer:

Ingrid Riddervold sa...

Du har det alltid så fint og koselig rundt deg Stine! :-D Herlig stemning!

fru winther sa...

Herlige bilder av fine leiligheten! Den er så preget av at det er fine folk som bor der. Og apropos t-lysestakesamlefenomenet....noen her lider av det samme....

nadja sa...

så fint. gleder meg til dere får leilighet i trondheim og innreder den like flott.

nadja sa...

tusen takk for utrolig fin gave! akkurat det jeg ønsket meg. og takk for at du og kari gjorde kvelden så fin. håper tora og kasper sovnet søtt etter at mammaene hadde kommet hjem. klem.