onsdag 9. september 2009

OppdateringNå er det enstund siden jeg har blogget. Grunnen er rett og slett latskap. Også har jeg hatt en periode hvor jeg har hatt litt tørke på fotograferingen.

Vi har ordnet barnesete på Peter sin sykkel nå, og Kasper har fått en kjempesøt hjelm. Han elsker å sitte bakpå sykkelen og dra Peter i t-skjorta.

Vi har hatt en kjempeflott uke i Trondheim, og traff mange koselige folk. Spesiellt artig var det å treffe Nadja og Una (unadostres.blogg.no). Jeg gleder meg til Nadjas 30 årsdag i oktober, det tror jeg blir veldig gøy. Også håper jeg vi får muligheten til å ses mere når vi flytter til Trondheim etterhvert. Kvalitetstid med bestis Hildegunn er også tid av gull! Og ostebolle og gulrotkake på Ni Muser er fantastisk! Jeg er så utrolig glad i byen min!

Vi er i planleggingsfasen av flytting til Trondheim, og vi ser på leiligheter og sender foreldrene mine på visning. Akkurat nå er vi litt gira på en fin leilighet på Museumsplass, vi får se hva som skjer. At vi flytter til Trondheim om en stund er ganske sikkert iallefall. Kasper skal bli en trønderkid, hehe.

3 kommentarer:

Ingrid Riddervold sa...

Så søøøt! Har tidligere sett mye av Peter i Kasper, men på det siste bildet ligner han mest på deg!
Du er så flink til å nyte byen. Nesten alle jeg kjenner bare klager over at det er så lite som skjer også flytter de til utlandet eller Oslo, men man må jo finne de små litt hemmelige kvalitetene og sette pris på dem. Velkommen skal dere være :-)

Prinsesse Rosa sa...

Trondheim er en fantastisk by! Det ser jeg mere nå som jeg har bodd i Oslo enstund. Jeg synes det skjer masse i Trondheim, og Dokkhuset har blitt en flott plass som har mange fine arrangementer. Også har vi jo Bakklandet...Oslo har ikke det, hehe.
Jeg liker roen i Trondheim, man kan liksom få puste og senke skuldrene selv om man har mye på plakaten.

Jeg måtte innom Pryd og kjøpe enda et par av de søte øredobbene du lager. De er favorittene for tiden.

Håper det går bra med deg!

nadja sa...

vi glær oss!masse!