torsdag 9. juli 2009

Jakten på nye briller

Jakten på nye briller er igang, men hvilke skal jeg velge?

Jeg tror jeg skal ta en runde og titte på flere innfatninger, men disse tre (egentlig bare to, for å ligne på Kjell Bekkelund er vel ikke et kompliment, haha?)

Her er kandidatene:


Disse er fra Burberry, og er i to nyanser av grønn. Jeg liker de veldig godt, men blir jeg for streng i dem?


Kjell Bekkelund? I rest my case.


Disse fra Moods of Norway liker jeg veldig godt. Siden innfatninger er i gjennomsiktig glass kan de brukes til alle salgs farver på klær og tar ikke så mye oppmerksomhet.

8 kommentarer:

Xstine sa...

jeg stemmer for de øverste :D du så heit ut med dem og akkurat passe streng ;)

var ikke fan av de nederste, da synes jeg faktisk at de i midten var bedre!

Prinsesse Rosa sa...

Takk for innspill:-D Jeg liker også veldig godt de grønne. Helst vil jeg se ut som en blanding av Tori Amos og Lisa Loeb, haha.

koldfru sa...

Jeg likte også best de grønne. De i midten ble litt i overkant Bekkelund, og selv om de nederste er kule, så syns jeg de øverste VAR deg. Kjenner brillesug jeg også nå, men blir ikke noe nytt før neste vår,tenker jeg.Hårklipp derimot...har nå bildebevis for at det er på tide.:D

Prinsesse Rosa sa...

Nå har jeg vært på en annen Brilleland og tittet, og jammen gikk jeg ikke rundt med de grønne på nesa der og mens jeg tittet og sammenlignet de med andre innfatninger. Jeg tror nok det blir de grønne ja..jeg sitter med de på nå..jeg låner de nemlig over helgen;-)

Har du tenkt på ny sveis Hildegunn? Du er så heldig som har krøller!

sissimuk sa...

Jeg synes de fra burberry var absolutt finest. De var mest typete og snertne. Lykke til med valget :)

koldfru sa...

Når du går rundt med dem sånn som det der, så er det et Tegn. Min indre snåsakaill sier det. Og all erfaring forøvrig :D. Ja, jeg lyster på noe nytt...hviket er rettere sagt enn gjort når man har krøller.Får si hva klippe-Siv sier, jeg har time på tirsdag.

Ingrid R sa...

Jeg stemmer på de i midten :-)

Om du skal spare penger anbefaler jeg å bestille infatninger på nettet og få satt i glass via nettbutikk. Jeg sparte 50% på det :-D (se isåfall innlegget http://jippijei.blogg.no/1240921856_brilleslange.html)

Du er forresten kjempefin på håret! Men det er du alltid.
- Ingrid.

nadja sa...

froeken, jeg vet ikke hvem kjell er, saa jeg maa innroemme at jeg likte de i midten best. og de oeverste var fine. og du var fin paa haaret. ja, dette var til mye hjelp...