lørdag 25. juli 2009

Antrekk til Madonna konserten (hjelp mottas med takk!)

Så, nå er det bare 4 dager igjen til den store Madonna konserten, og jeg har magen full av sommerfugler!! Det er helt villt at jeg etter så mange år som ihuga fan endelig får se henne i levende live. Madonna har fulgt meg så lenge jeg kan huske, og er en veldig viktig del av mitt liv.
Men så kommer det store sprøsmålet; hva i alle dager skal jeg ha på meg på konserten?


Kjolen Madonna har på seg her er fra hennes M by Madonna for H&M kolleksjonen, og jeg lurer på om jeg skal ha på meg den. Den er kjempedeilig på, passe pyntet, og sitter som et skudd. Jeg tenkte å ha en jakke fra samme kolleksjon over, men sko og strømpebukse er jeg ikke helt sikkert på enda.


Jeg tenkte å ha på en svart paljettlue, jeg mener...er det Madonnakonsert så ER det Madonnakonsert, og da må man vel ta den helt ut?

Krøller i håret, forsegjort sminke og vannfast mascara så er jeg vel klar? Og en dæsj av Madonnas yndlingsparfyme Fracas fra Robert Piguet tilslutt.

Innspill?

2 kommentarer:

nadja sa...

det hoertes veldig bra ut! du trenger ingen hjelp. har du vaert paa konsert naa?

Prinsesse Rosa sa...

Nå har jeg sett Madonna i levende live, og det var STORT!!! Og jeg har aldri vært så våt før, det pøsregnet store deler av kvelden. Det var skikkelig storm...