tirsdag 2. juni 2009

Oppe midt på natta

Jeg tar oppfordringen til Nadja om å blogge oftere, og skriver litt nå mens jeg er oppe med Kasper klokken 5 på natten. Han er våken mellom klokka 3 og 5 hver natt, sukk...det tar på å ikke få sove en hel natt. Jeg er ekstremt sliten for å si det mildt. Jeg kan ikke huske å ha vært så sliten før i mitt liv, for hvis jeg har hatt slitsomme perioder før, så har jeg iallefall kunnet sove sammenhengende i noen timer. Jeg synes det har vært litt vanskelig å gi i uttrykk til omgivelsene (unntatt Peter som får all sutringa mi...) om hvor slitsomt jeg synes det er å være nybakt mamma. Jeg elsker jo Kasper over alt på jord, og da føles det så sytete og utakknemlig å si ifra om at man er dødssliten og lei.

Nå krøp Kasper opp på fanget mitt og skulle koooose, så man får jo den beste lønna for strevet;-)

Denne helgen har det vært kjempevarmt i Oslo, sommeren har kommet! Kasper har lekt i sandkasser rundt omkring i parker hver dag, og badevannet har vært helt grått av sand på kvelden. Blandingen av masse solkrem og sand gjlr at han tar med seg mye sand inn;-) Det er så artig å sitte og se på at han leker for seg selv, utforsker spaden og bøtta og tygger på litt sand.

Noen bilder fra helga
:
onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://2.bp.blogspot.com/_3FrnF9q3JM0/SiTC66toGlI/AAAAAAAAALA/a4wiYP4eDNk/s1600-h/sandkassa1.jpg">


5 kommentarer:

Wanja B sa...

Hei, så fin blogg du har.
Det du skriver stemmer nok på en prikk. Det er til tider slitsomt med små barn som våkner om natta, men GUD så deilig det er når man ikke er sliten lengre. Man er ikke sytete av den grunn. Alle som har barn vet hvordan der er.

koldfru sa...

Hallais! Så koselige bilder! Og koselig å lese i bloggen din, snuppa! Jeg har jo ikke noe kjennskap til problematikken du står oppi-både Pinny og Olav sover som noen steiner hele natten igjennom, men det er klart det tar på å ikke få nok søvn, DET kan selv jeg skjønne. Håper Kasper finner lysten til å sove hele natten igjennom snart. Gleder meg masse til dere kommer til byen, skal bli stas å se dere alle igjen. :D

nadja sa...

han er fantastisk skjønn gutt, stine. og han skjønner vel snart konseptet om å sove sammenhengende om natten. jeg synes litt synd på guttene våre som får all sytingen, men det får de takle. vi blir nok uthvilte tidsnok. P.S. ble så glad nå av at du blogget. skulle ønske klokken ikke var 5 når du gjorde det.

Prinsesse Rosa sa...

Nadja: Jeg har mange planer om lange netter jeg og Peter skal sove alene når Kasper blir stor nok til å være alene med besteforeldrene sine over natta. Jeg tenker at vi skal ta inn på hotell og bare sooove, hehe.

Men lillegullet mitt er en skjønn gutt ja. Og idag begynnte han å krype på alle fire! Stolt!:-)

Koldfru: Har du hatt blogg lenge? Så artig at du leser bloggen min. Jeg gleder meg til å komme til Trondheim, jeg savner byen min.

koldfru sa...

Høhø, ikke lenge. Og, som du nok vil oppdage, ikke spesielt hyppig heller. Skal prøve å holde liv i den nå. Se opp for dårlige mobilbilder!