mandag 4. mai 2009

Hot child in the city

Nå har våren kommet til Oslo! Det er varmt og deilig ute, og Kasper har ikke lenger på seg to lag ull når vi skal ut! Jeg har pakket bort alle vintersko, og smetter på meg et par ballerinasko når jeg skal ut og trille i parken. Det er så deilig, og lettvint, ikke minst...

Vi har hatt en kjempefin langhelg, og har tilbrakt mye tid i parkene rundt omkring. På fredagen (1 mai) var vi både i Stensparken pg St.Hanshaugen parken, og det luktet grill og solkrem overalt. Det er lukten av sommer for meg! På lørdagen traff vi noen venner på det flotte franske konditoriet Chocolàt, og dro videre på Oslo Tattoo Convention for å titte på folk. Mye rart, men også mye fint. Jeg synes det er imponerende med de som har kroppen full av tatoveringer, man skal være rimelig sikker på seg selv før man velger å dekorere kroppen med noe som skal være der for alltid!

Det er så mye enklere å dra ut og være ute i flere timer nå som Kasper har blitt 9 måneder og spiser mat og sitter vogna og i barnestol når vi er på cafè. Jeg trenger ikke lengre å kle meg så praktisk og være på utkikk etter en plass å amme når vi er ute. Det føles som om vi har fått en ny frihet! Når Kasper var mindre (og det var vinter vel og merke...) syntes jeg det var et ork å komme seg ut. Det var så mye jobb å kle på Kasper nok klær, pakke han ned i Voksi posen, pakke bleiebagen og kle på meg selv i flere lag med klær for så å gå ut og pese seg gjennom brøytekanter og hele tiden være på utkikk etter svære istapper som når som helst kunne falle ned fra takene og spidde oss. Okei, så jeg overdriver endel, men essensen skjønner du vel; vår i Oslo er fantastisk!!

Noen bilder fra helga:
4 kommentarer:

nadja sa...

frøken, denne prikkekjolen din er helt fantastisk. jeg ELSKER prikker. minst like fint som striper.:)

Prinsesse Rosa sa...

Tusen takk:-) Jeg er veldig glad i kjolen, den sitter som et skudd etter å ha blitt justert litt på med symaskinen.

nadja sa...

også kan du gå med kjoler, mens jeg har skjønt at det fortsatt er umulig for meg. kjoler og amming er ingen god kombinasjon.

Prinsesse Rosa sa...

Jeg ammer ganske mye enda, men bare hjemme når Kasper skal sove. Så da kan jeg gå i slike kjoler ute. Det har vært nesten 8 måneder med kun praktiske ammeklær, så det er godt å kunne ta frem "upraktiske" kjoler og pynte seg uten å måtte kunne ta frem puppen i en fei;-)