søndag 17. mai 2009

17 mai!

Hipp hipp hurra for Norge og Alexander Rybak (ja, det er jo litt gøy, ikkesant?)

Vi har hatt en flott 17 mai feiring sammen med Kari, Yngve og lille Tora idag. Været var strålende i Oslo, og det var artig å rusle ut og titte på alle de fine bunadskledde menneskene. Kasper og Tora hadde på seg "bunadene" sine, og var kjempesøte! Jeg har blitt så glad i å bruke bunaden min igjen, eter mange år hvor jeg syntes det var et ork. Fine bunaden!

Noen bilder fra dagen:

5 kommentarer:

nadja sa...

nå har jeg kost meg med flickr bildene. for en fin dag dere hadde.
bunader er tøft, for store og for små. og det er morsomt med rybak, synes jeg. gleder meg allerede til neste års fest.p.s. jeg tror kasper har lik lekestativ som una. og den er, helt ærlig, ikke så veeeldig vanskelig å demontere.

Prinsesse Rosa sa...

Hehe, nei den er ikke så veldig vanskelig å demontere, så jeg skal vente litt til med å påstå at jeg har født et lite geni;-)

nadja sa...

haha, det var ikke sånn ment..men skjønner nå at jeg ordla meg feil. det jeg mente var at i alle fall unas detter på hodet hennes hele tiden, bare hun drar litt i det. jeg er helt sikker på at kasper er geni og ikke minst meget handy liten kar.

Prinsesse Rosa sa...

Hehe;-) Liker Una å leke med stativet? Kasper elsker det, og lager en liten hylelyd når han leker med det. Kjempestas:-)

Scandinavian Retro sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.