lørdag 18. april 2009

Vårrengjøring!!

Idag sente jeg Peter og Kasper ut på langtur i Oslos gater, mens jeg rullet opp ermene og satte igang med en skikkelig vårrengjøring i klesskapet. Etter at Kasper ble født har jeg ikke hatt tid (eller ork...) til å rydde i klær, og har heller ikke følt noe særlig for å pynte meg. Jeg har rett og slett vært for sliten. Men nå skinner sola nesten hver dag her i Oslo, det er bar asfalt og det spirer og gror i parken, så da fikk jeg ånden over meg!
Nå er det tellekanter på genserne, og alle kjolene henger pent og pyntelig på rekke og rad. Det er så deilig å se på det man har, prøve noen plagg man har glemt for å oppdage at intens amming i 8 måneder har gjort at ting passer perfekt igjen. Så da føler jeg liksom at jeg har fått noe nytt å ha på meg. Også er det kjempedeilig å pakke bort store parkaser og Danske andeføtter, og plukke frem ballerinasko og Vans. Jippi!

Men, selv om man har alt for mye klær og en god posjon sko, så er det alltid noe nytt man har lyst på. Er ikke det typisk?
Akkurat nå har jeg lyst på et par Camper sandaler, og sikler litt på disse. Kanskje jeg skal ønske meg dem til bursdagen min?

1 kommentar:

sissimuk sa...

Det er så deilig å få ryddet i skuffer og skap! Mye "nytt" som dukker opp :) Fine sandaler ja. I Trondheim øser det ned...så mine står pent plassert på skohylla i påvente av bedre tider...