tirsdag 24. mars 2009

An awesome book!An awesome book av Dallas Clayton minner meg på hvor viktig det er å drømme, uten påvirkning av hva man tror og føler man bør synes, tenke og føle. Jeg kjenner at jeg kan bli så sliten av all påvirkning utenifra, at jeg kan bli helt forurensa innvendig av Paradise Hotel, Linni Meister, glamourmodeller, seksualisert media, fokus på uviktige, dumme ting.

Og nå som jeg er nybakt mamma brukes mye av min hjerneaktivitet på å tenke på alle praktiske tanker, oppvask, klesvask, mat, bleier, søvn, hva vi må kjøpe, hva vi må huske osv.

Da er en slik bok fantastisk. Den sier det så enkelt. At det er viktig å tenke supre tanker, om supre ting. Rett og slett å bruke fantasien.

Og dette er noe jeg er opptatt av å lære Kasper når han blir litt større. Å våge å tenke selv, og ikke akseptere alt han blir fortalt. Åpne en pakke Lego og kaste bruksanvisningen, slike ting.

Hele boken kan du lese her: http://www.veryawesomeworld.com/awesomebook/inside.html

2 kommentarer:

Christina sin sa...

heia søta:) Måtte jo sjekke ut bloggen din:) Morsomt med blogg..nå skal jeg begynne å følge med her:) Du kan jo sjekke ut min hvis du vil:)
Stor klem fra Christina

nadja sa...

wow, denne boken er jo heeeelt fantastisk. takk for tips.