torsdag 30. juni 2011

Bursdag

Jeg har hatt en fantastisk fin bursdag idag. Dagen startet med god frokost sammen med Peter, og jeg fikk marsipankake til frokost-dessert. Deilig!
Den første gaven på denne flotte dagen var en hvit iPhone 4, som jeg har ønsket meg lenge. Hurra!

På ettermiddagen hadde vi familieselskap med mammas sjokoladekake, kaffe og et glass hvitvin. Jeg fikk flotte gaver, familien min vet godt hva jeg liker!
Kjempekoselig å ha familien samlet. Og helt nydelig kake!

Gullungene lagde band og underholdt. Tora på trommer, og Kasper på blokkfløyte og xylofon!
Nå legger jeg meg med et smil om munnen, og kan kose meg med minnene fra en super dag!

onsdag 29. juni 2011

Sommerferie!

Det er deilig å bare være hjemme sammen, pusle med små prosjekter, lage god middag og kose seg.

Spesiellt digg er det å ha tid til spontane kosestunder i karnappet med Fairytale Cupcakes, te og å sitte og småprate og titte ut av vinduene. Min nye favoritt er pistasj cupcake, irrgrønn inni og mintgrønn på toppen. Og veldig, veldig god.

Nye sykkelblader og cappucino cupcake er en fin kombinasjon, synes Peter. Til helgen drar gutta i huset på ferie, så vi får passe på å kose oss så mye som mulig sammen mens vi kan. Og imorgen har jeg bursdag!

torsdag 23. juni 2011

Mammas vintage er også leker

Å, så fine sko du har mamma!
De må jeg prøve på!
Se, de sitter som et skudd!
Også så fin farvekombinasjon. Å, er de fra 40 tallet? Skikkelig gammel-gammelt.
Men jeg skal gå med dem fordet, for det er så gøy å gå med hæler! Hør på den flotte klikk klakk lyden da, mamma!

onsdag 22. juni 2011

Til vurdering



I barnehagen til Kasper har de en fin fisk som heter Friskus, som Kasper er veldig opptatt av. Barna på hans avdeling har som oppgave å mate fisken, og dette er veldig spennende synes Kasper.
Jeg synes først det var helt utrolig at en gjeng 3 åringer lot fisken være ifred oppi bollen sin, men de er ikke bøllete med den i det hele tatt.

Kasper er også så heldig at han er mye sammen med besteforeldrene sine som også er naboene våre (to hus tett i tett, nesten), og de har en flott engelsksetter som heter Lynga som Kasper er veldig glad i. Såpass glad er Kasper i Lynga at han fikk et akutt savn etter henne imorges da han ble levert i barnehagen. Heldigvis kom bestefar og Lynga og hentet Kasper i barnehagen på ettermiddagen.
Så nå lurer jeg på om vi skal vurdere å få oss et kjæledyr. Kasper er veldig flink med dyr, og jeg har vokst opp med masse dyr (18 undulater, en sær rasekatt, angorakanin og en fluffy hund på det meste), så jeg vet hvor stor glede man har av det som barn.

Jeg er utrolig glad i katter, men Peter er desverre allergisk, så det kan vi ikke ha. Jeg har spøkt med at han kan gå på allergimedisin hele tiden. Også finnes det jo allergivennlige katter, men de er fryktelig dyre. Også tenker jeg at vi burde ha bedre utemuligheter for katten.
Men en liten hund hadde ikke vært så dumt. Fin for meg å gå turer med på dagene og ikke føle meg så alene hjemme, og fint for Kasper å lære seg å hjelpe til med å ha hund.
Jeg har veldig lyst på en Bichon Frise, jeg synes de er utrolig artige hunder. Passe stor til å ha en i en byleilighet, fin familiehund og veldig søt. Også er de lette å lære triks!
Helst skal de være bustete og tøffe, jeg vil ikke ha noe pyntehund i klær. Jeg skjønner at slike hunder ikke akkurat kan trekke pulken på hytta,men helst må sitte oppi sammen med Kasper, men heldigvis har vi Lynga som kan gjøre den jobben.

Vil du flytte inn hos oss kanskje?

mandag 20. juni 2011

The Antlers - Hounds


Nydelig kveldslåt fra et nydelig band. Albumet "Burst apart" anbefales på det sterkeste!

søndag 19. juni 2011



Hva gjør man når lillegullet er på helgetur med sine besteforeldre?
Jo, man lager god mat og sitter lenge ved bordet, noe som ikke er så lett å gjøre ellers i hverdagen.
Etter en liten kveldstur ble kvelden avsluttet med filmen "Hereafter" med Matt Damon. En veldig fin film!
Luksus med slike kvelder.

lørdag 18. juni 2011

Emmon - Ghost Dance


Emmon er en svensk artist som jeg ble tipset om av min søster, som er så heldig og skal se henne live på Arvika i sommer.
Hun ga ut det flotte albumet "Nomme" den 6 juni. Emmon har en svensk aksent på engelsken sin, som jeg synes er litt sjarmerende. Låten "Ghost Dance" er veldig fin, og videoen like så.

torsdag 16. juni 2011


Noen rolige dager hjemme med en syk liten pjokk har vært veldig koselig.
Vi har lagt på sofaen og sett Sauen Shaun og tatt lange formiddagshviler og spist is. Og innviet vår nye kosekrok i karnappet.
Pappa og Peter har bygget en daybed i hele karnappet, og det er så fint å sitte der og titte på livet utenfor.
Det er nesten som ha en liten utestue, vår lille sveitervilla midt i byen.
Og når det i tillegg kom gravemaskin og skulle grave masse i bakken utenfor her idag, så var det helt topp syntes Kasper.

onsdag 8. juni 2011

Wild Beasts - Albatross

Nydelig, melankolsk låt. Wild Beasts er absolutt et unikt band. Vokalistens stemme minner meg om Antony Hegarty. Vakkert.

mandag 6. juni 2011

Ny spilleliste og ny blogg


Bloggen har fått seg en skikkelig oppussing, og jeg har laget en fin sommerspilleliste på Spotify som jeg håper du vil like.

Her er spillelisten

fredag 3. juni 2011