lørdag 26. februar 2011

Tiger og pus




I forrige uke var det karneval i barnehagen til Kasper, og vi måtte øve oss på ansiktsmaling. Tora ble en søt pus, hun levde seg inn i rollen. Kasper ville helst ta på ansiktsmalingen selv, og hadde fine flekker i hele ansiktet. Men en liten nese fikk jeg lurt på han.
Jeg og Kari ble sminket av Tora, vi ble katter vi også, farverike katter. Det var fire flotte katter som koste seg med vafler til kveldsmat rundt kjøkkenbordet den kvelden.
På selve karnevalsdagen var Kasper tiger, og hadde en kjempesøt tigerdrakt på seg. Han liker å ha den på hjemme også, til stor underholdning for oss.

fredag 25. februar 2011

Vårfornemmelse


Idet jeg snakket varmt om hvor deilig det kjennes ut med våren rett rundt hjørnet og flekkvis bar asfalt, så setter det igang å snø. Jeg må le! Men, det er ikke lenge igjen. Nå må bare VM se til å bli ferdig, så man slipper å høre om ski!
Om 60 dager regner jeg med at jeg kan ta min kjære Belleville sykkel opp fra vinterdvalen i kjelleren. Lykke!
Med vår kommer behovet for fornyelse, og denne våren kjenner jeg det spesiellt godt etter mange måneder hvor jeg har vært veldig syk og fått min dose sykehus for en god stund. Nå kjenner jeg at formen er litt bedre, og det er ubeskrivelig godt.
Da er det jo utrolig flott at Noa Noa sin vakre vårkolleksjon har kommet i butikkene. For min del blir det nettshopping for å spare på kreftene, men det er så spennende å gå og vente på pakke i posten!


Nye støvler trenger jeg strengt tatt ikke (og har ikke tenkt å kjøpe nye...), men disse fra Noa Noa var utrolig søte! Støvler og kjole er veldig vår synes jeg. Og når de er så flotte som disse blir man både praktisk og søt.


Nydelig veske, denne synes jeg er så fin at jeg vil henge den på veggen.


Denne må jeg seriøst vurdere. Nydelig!


Et lite inspirasjonsbilde fra forrige mpneds Homes and Antiques magazine. Dette bilder git meg tonnevis med inspirasjon til både klær og innredning hjemme.

torsdag 24. februar 2011

Hundeår - John Olav Nilsen & Gjengen


Kjempefin og litt trist låt fra John Olav NIlsen og gjengen. De er endelig velkomne tilbake til Trondheim;-)

tirsdag 22. februar 2011

Prinsessealderen


Jeg har hatt kjempekoselige dager med mitt tantebarn på Trondheimsbesøk. Hun har kommet i prinsessealderen, aldså er hun 4 år. Prinsessealderen bare kicker inn, plutselig er rosa bare best i verden. Og selv om jeg ikke er så begeistret for blå gutter og rosa jenter, så er det en alder hvor man som voksen ikke har så mye man skal ha sagt, rosa er og blir best. Det at hun kaller meg "prinsesse tante" gjør jo at jeg tenker at jeg er ganske rosa selv gitt. Og jeg må inrømme at jeg storkoser meg med å krølle håret hennes og sette i sløyfe.

lørdag 19. februar 2011

Variasjon


Denne helgen går det i alt fra Rihanna til Händel på musikkfronten. Ingen kan påstå at jeg er ensformig i musikksmaken, haha.
Jeg har rolige helgedager hjemme hos mamma og pappa. Lillegullet på hyttetur med bestefar, tante Kari og søskenbarn Tora. Og Peter er på jobb og får nye Sportsbua oppe og går.
Jeg koser meg med Mokkabønner, et glass vin og Graham Norton show på tv. Graham Norton kan få meg til å le så magemusklene verker.
Imorgen skal jeg ha hjemmespa på det fine, nyoppussede badet til mamma og pappa. Det blir godt med deilig selvpleie etter snart 2 måneder sengeliggende. Legger skal barberes, føtter i forbad og håret kures. Endelig er formen såpass ok at jeg kan bruke energi på å pleie megselv. Da er ikke tilværelsen så ille!

torsdag 17. februar 2011